Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

HOTEL- BEACH BAR-RESTAURANT- TZAKI. O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ


https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/06/74/c1/2e/hotel-tzaki.jpg                                                                                                                                                       Γνωστό στην Πάτρα για τη παραδοσιακή κουζίνα του, το εστιατόριο συνεχίζει την παράδοση, από το κοσμικό κέντρο που λειτουργούσε στον ίδιο χώρο από το 1953.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου ΤΖΑΚΙ είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αγνές, αυθεντικές γεύσεις σε σύγχρονο περιβάλλον.
Η αγάπη μας για την παραδοσιακή κουζίνα, μας έκανε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον ,για μια ξενάγηση σε γεύσεις που θα σας θυμίσουν ‘’σπιτικό’’ φαγητό. Το καλοκαίρι θα απολαύσετε την κουζίνα του εστιατορίου, δίπλα στους όμορφους κήπους του ξενοδοχείου, με θέα τη θάλασσα.
Από ένα ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα δε θα μπορούσε να λείπει το beach bar, το απαραίτητο συμπλήρωμα των καλοκαιρινών μας διακοπών.
Καλή μουσική,καφές,παγωτά, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, απίθανα cocktails και δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες για όλους μαζί με snacks και ελαφρά πιάτα με τις απίθανες γεύσεις από τη γνωστή και αγαπημένη κουζίνα του εστιατορίου TZAKI. Υπάρχει κάτι πιο καλοκαιρινό από αυτό;


Φωτογραφία του χρήστη TZAKI Hotel & Restaurant,Patras.


Φωτογραφία του χρήστη TZAKI Hotel & Restaurant,Patras.


Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για ΗΟΤΕΛ ΤΖΑΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου