Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Πάτησε στεριά ο διασωθέντας Κώστας Καμπέρος

mprintezi«Είμαι καλά». Δύο λόγια που όμως ανακούφισαν την οικογένεια του Κώστα Καμπέρου από την Κάτω Αχαΐα, ο οποίος πριν από λίγο έφτασε στο Μπρίντιζι της Ιταλίας με το San Giorgio και τους υπόλοιπους 184 διασωθέντες από το Norman atlantic.
Η αγωνία της οικογένειας του 61χρονου οδηγού νταλίκας, έλαβε τέλος πριν από λίγα λεπτά. Γνώριζαν ότι ήταν ζωντανός ο δικός του άνθρωπος – όπως είχε γράψει το dytikanea.gr (http://dytikanea.gr/?p=10398), όμως ανησυχούσαν γιατί άκουγαν ότι οι συνθήκες στο πλοίο που μετέφερε τους διασωθέντες δεν ήταν και οι καλύτερες. Επίσης, μοιράζονταν την αγωνία με συγγενείς άλλων διασωθέντων, που ζητούσαν να σταματήσει επιτέλους η περιπέτειά τους μέσα στη θάλασσα και να πιάσουν κάποια στιγμή στεριά. Όπως η οικογένεια του σεφ του πλοίου Γιάννη Μπαλαμπάνη (http://dytikanea.gr/?p=10465).
«Μίλησε η κόρη μου πριν λίγα λεπτά μαζί του και μας είπε ότι είναι καλά», είπε στο dytikanea.gr, ο αδερφός του διασωθέντα, Χρήστος Καμπέρος. Φίλοι και συγγενείς στην Κάτω Αχαΐα μοιράζονταν την ίδια αγωνία για τον 61χρονο οδηγό νταλίκας. Όπως είπε ο κ. Καμπέρος, δεν γνωρίζει πότε θα έρθει Ελλάδα ο αδερφός του. «Πιθανότατα να επικοινωνήσουμε πάλι λίγο αργότερα μαζί του», συμπλήρωσε.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι 185 άνθρωποι παρέμειναν για ατέλειωτες ώρες στη θάλασσα, ταλαιπωρημένοι από την πρωτοφανή περιπέτεια, καθώς αν και διασώθηκαν από το φλεγόμενο πλοίο, εν τούτοις παρέμειναν εν πλω για σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα μετά.

Leave a Reply

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου